KAJ POČNEM

Rojena sem v poletnem mesecu Juliju v znamenju Raka. Torej sem vodni tip človeka in ravno zato obožujem morje in na morju postanem povsem drug človek, moja duša se povsem razneži, šumenje morskih valov in toplo sonce pa mi dasta neizmerno veliko nove in sveže energije za nove podvige. Rada plavam in se nastavljam soncu, ob tem pa preberem kakšno dobro knjigo. Letošnje poletje me je najbolj fascinirala knjiga, ki sem jo dobila kot darilo od sodelavcev na Arnesu za rojstni dan z naslovom Zofijin svet (Jostein Gaarder).

Rada tudi potujem in spoznavam nove ljudi, nove dežele, mesta in njihove navade. Želim si obiskati še marsikatero deželo in mesto, ter na tak način doživeti tisto, kar ti svet ponuja. Po vsakem takem potovanju ostanejo številni lepi spomini in dogodivščine, pa tudi prijatelstva. Najraje se takih trenutkov spominjam ob gledanju fotografij, ki nastanejo.

Benetke v vsej svoji lepoti.


Zelo rada tudi fotografiram in moram priznati, da imam neizmerno veliko željo kupiti si res dober fotoaparat , tako da bodo v bodočnosti moje fotografije res izvrstne. Za zdaj mi je uspelo narediti nekaj lepih "fotkic" kar z navadnim škljockotom. Zelo rada fotografiram naše domače psičke – če so pa tako luštkani!


Od vseh letnih časov mi je najljubša pomlad, ko skupaj s prebujajočo naravo čutim prebujanje v meni in vse postaja iz dneva v dan lepše, bogatejše, vse se rodi na novo in občutek v meni je neizmeren. Vendar tudi zimi z vsemi radostmi na snegu, se nikakor ne bi odrekla. Trenutno je učenje lepega smučanja prvo v vrsti, kajti človek se lahko vsega, kar si želi, tudi z malo vztrajnosti in pridnosti nauči.


Seveda pa rada skočim tudi na kolo, pa rajši bi še več v hribe, najrajši pa na dobre žure in v dobro družbo svojih prijateljev. Seveda tudi dobra glasba je čudovit spremljevalec mojega življenja in  in naredi življenje prijazno in veselo. Najraje poslušam dobri, stari rock, tudi pop in pa v veliki meri veliko raznovrstne dalmatinske (hrvaške) glasbe. Če pa rabim nekaj za umiritev moje duše in mojega duha, je pa taprava ravno klasika.

 

Začetna stran Aristotel Moja zgodba Kaj počnem Moji prijatelji