Novičke

12. December 2009

Ker Januarja 2010 z možem pričakujeva dojenčka, so trenutno najini izleti omejeni bolj na en dan. Tako ostajajo sanje o enodnevnem prazničnem Salzburgu ter o obiskih prijateljev z drugega konca Slovenije.

3. Maj 2009

Ni treba dvakrat ugibati, kam me je gnalo srce...

31. Marec 2009

Opravljen zadnji klik za rezervacijo kart za prvomajske počitnice...

24. februar 2008

Pravkar sem se vrnila s nekajmesečnega pohajanja po Irski, in se že veselim smučanja v Nevegalu ter razvajanja v termah Olimje.

Potovati pomeni poglobiti se vase...

slika1 Vas je že kdaj zagrabilo, da bi enostavno pustili vse skupaj in se odzvali divjemu klicu narave? Da bi prisluhnili Vašemu notranjemu glasu, ki vedno znova in vedno glasneje kriči po svobodi.
Kaj naj Vam rečem? Meni se to pogosto dogaja ;)

Nikoli se ne podaj na potovanje z nekom, ki ga nimaš rad.
(Ernest Hemingway)

Kaj storiti v takem primeru? Današnji tempo življenja nam enostavno ne dopušča tovrstne svobode. Preveč smo vezani na divlji ritem vsakdanjika. Zjutraj vstanemo, če imamo čas na hitro damo nekaj v usta, po poti v službo popijemo tako zelo potrebno kavo, medtem ko mimo nas hitijo neznanci. V službi si izmenjamo nekaj suhoparnih fraz, nato pa komaj čakamo, da odbije tista ura, ko lahko zaključimo z delom...

Zato pa imamo vikende! Včasih podaljšane... A dva dni ni tako malo kot se sliši. Le dobro se je treba organizirati in maksimalno izkoristiti čas.