Andrejka Likar Cerc
Moja faca Kje me dobite
S-mail:Andrejka Likar Cerc
Ob žici 5
1000 Ljubljana
E-mail:uraden - andrejka.likar-cerc@guest.arnes.si
šolski - andrejka@sentvid.org
URL:http://www.sentvid.org

Izobrazba in delovne izkušnje

Po zaključku šolanja za družboslovno-jezikovnega tehnika na Gimnaziji Jurija Vege v Idriji sem prišla v belo Ljubljano, na Filozofsko fakulteto, kjer sem pridobila naziv prof. filozofije in zgodovine. Leta 2002 sem se odločila za dopolnilno izobraževanje za pouk računalništva in informatike na Fakulteti za matematiko in fiziko in tako združila prijetno s koristnim.

Znanja s področja informacijske in telekomunikacijske tehnologije sem pridobivala s samostojnim učenjem, ob pomoči prijateljev, pa tudi na različnih predavanjih, delavnicah in seminarjih. Enega najboljših organizira Laboratorij za telekomunikacije na Fakulteti za elektrotehniko.

Nisem študirala ob delu, temveč sem delala ob študiju. Tako sem že med študijem pridobila dragocene delovne izkušnje s honorarnim delom za Andragoški center Slovenije, Center vlade za informatiko, časopisno hišo Delo, tržno-raziskovalno agencijo Gral Iteo, ipd.

Februarja 2000 sem se zaposlila na Gimnaziji Jožeta Plečnika v Ljubljani, kjer sem opravila pripravništvo iz filozofije pri g. prof. B. Podpečanu. Opravila sem strokovni izpit za delavce na področju vzgoje in izobraževanja, poučevala sem tudi zgodovino in bila razredničarka takrat 1. F razreda. Aktivno sem sodelovala pri delu Unesco kluba na šoli, v šol. letu 2001-02 sem bila tudi šolski Unesco ASP-net koordinator.

Po rojstvu drugega sina sem se novembra 2002 zaposlila na Gimnaziji Šentvid, kjer poučujem informatiko (nadomeščanje delavke na dopustu za nego otroka).


Povezave

Nekaj misli
Težavna naloga:
"Daj jo lenemu človeku, našel bo lažjo pot."

Kitajski:
"Osreči ljudi v bližini in prišli bodo tisti od daleč.

Adam in Eva
sta imela idealni zakon: Njemu ni bilo treba poslušati o moških, ki bi jih lahko poročila, njej pa ni bilo treba poslušati o kuhinji njegove mame.

Stresno življenje:
"Psihotiki gradijo gradove v oblakih, nevrotiki živijo v njih, psihoanalitiki pa pobirajo najemnino.

Čas:
"Čas je najboljši učitelj, a na žalost pobije vse svoje študente!"

Prijatelji:
"Vsakdo sliši, kar poveš. Prijatelji poslušajo, kar poveš. Najboljši prijatelji poslušajo, tudi česar ne poveš.

Sinergija:
"Snežinke so ena najbolj krhkih stvari v naravi, pa poglejte, kaj lahko naredijo, kadar držijo skupaj!"

Non nobis solum sed toti mundo nati.


Izdelala Andrejka Likar Cerc, Avgust 2003
Zadnjič posodobljeno: Oktober 2003
Pošljite komentar na: andrejka.likar-cerc@guest.arnes.si