Izdelava predstavitve v CorelDrawu - navodila

S pomočjo programov CorelDraw in Paint Shop Pro sestavite 3-delno zgibanko, ki v kateri bo predstavitev vaše šole. Zgibanko izdelajte z idejo, da gre za propagandni material, ki naj bi vseboval ključne podateke o vaši šoli, kaj šola nudi, s čim se lahko pohvali, zanimivosti. Skrbno izberite stvari, ki jih boste vključili na zgibanko.
Zgibanka naj bo sestavljena na enem listu papirja A4, ki ga postavimo v ležeči položaj (landscape) in ga po širini razdelimo na 3 dele (delilne črte so navpično). Če prepognemo list po dveh vmesnih delilnih črtah, dobimo 3 delno zgibanko. Zgibanka je torej sestavljena iz 6-ih enakih efektivnih strani, ki skupaj pokrivajo obe strani A4 lista. Ena stran zgibanke naj bo naslovna - to je odvisno od tega, kako jo nameravate prepogniti.
Zgibanka naj bo narejena v programu CorelDraw. Za obdelavo vstavljenih slik uporabite program Paint Shop Pro. Zgibanke bodo ocenjene glede na prikazano znanje uporabe Programov.
Ne pretiravajte v smislu, da morate uporabiti res čisto vse efekte, ki jih programa premoreta. Zgibanke naj ne bodo preveč kičaste ampak naj bodo oblikovane po nekem zmernem okusu.