Opisi, mnenja, ....

 

19. 12. 2000  Z OŠ Ledine, Ljubljana, smo dobili naslednje sporočilo, ki ga je poslala učiteljica Vladka Mladenovič (vladka.mladenovic@guest.arnes.si): 

Lepo pozdravljeni!

pošiljam vam nove komentarje učencev. Pogledali smo si Mattiejino sobo. Moje mnenje je,da je premalo izkoriščena. Lahko bi bilo več iger glede na predmete v sobi. Vsekakor so potrebni slovenski komentarji in razlage. Žal v šoli nimamo na vsakem računalniku priključenih zvočnikov, tako, da vsega učenci niso mogli pogledati. Pri tem programu so učenci napisali samostojne misli o "Lutkini sobi", kot smo jo poimenovali. 

Nuša: V Lutkini sobi mi je bila najbolj všeč pobarvanka Lutkine sobe. Spremenila bi sliko pri avtu, ki ga pelješ. 

Damjan: Lutkina soba mi je bila zelo všeč, ker ima vec igric. Ni mi bilo všeč, da je pri avtomobilu šla igra bolj počasi. Zelo mi je bila všeč igra, kjer je bil astronavt. 

Urška Mav: Meni je bilo všeč, ko smo delali z računalnikom. Igrali smo Lutkino sobo. Naredili smo veliko teh igric. Nekaj bi pa spremenila, da bi imeli še vec igric. 

Nina Svet: Lutka bi bila lahko Barbi. Lahko bi bilo več lutk in več sob. 

Petra: Všeč mi je bilo, ker je bilo veliko izbire. Ni mi bilo všeč, ker je Nal skoz igral in klepetal. 

Lenart:V Lutkini sobi mi je bilo najboljše, ko si vozil avto in reševal račune. Pri igrači medvedek bi dal tako igrico, da bi imel košaro, iz neba bi padali medvedki , na njih bi pisal račun, na košari pa bi pisalo število. Ti pa bi mogel s košaro uloviti prave medvedke. V Lutkini sobi mi je bilo zelo všeč. 

Nina Leščanec: Lutkina soba mi je zelo všeč. Najbolj všeč mi je barvanje, ker pride lepa slika. V sobi je veliko iger. Ima muco, ki straži vodo proti ribam, avto, barvanje in glasbo. 

Klemen: Všeč mi je bilo, ko smo igrali igrico tam, kjer smo vozili avto. Ni pa mi bilo všeč, ker se je avto skozi obracal malo na levo, potem na desno. Všeč pa mi je bilo tudi tam, kjer smo mogli računati, da smo sestavili planet. 

Andraž: Meni je lutkina soba všeč, razen parih stvari. Ni mi bilo všeč na primer sestavljanje planetov in iskanje števil. 

Peter: Lutkina soba mi je bila dobra. Najboljša igrica mi je bila, ko smo vozili avto. Ni mi bilo všeč, da nisi mogel igrati šaha, ki je bil narisan na sliki. Lutkini sobi bi dodal še kakšni igrico. 

Urška Breznik: Ta igra mi je bila zelo všeč. Lahko bi dali še težje račune in malo več pobarvank. 

Domen: V Lutkini sobi mi ni bilo všeč, ker ni labirintov. Všeč mi je, da je veliko igric. Najboljša igrica mi je "Avtocek" in "Vesoljcek", ki je šel na raketo. 

Tina: Lutkina soba mi je zelo všeč pri avtu, vesoljcu in pri bobnu. Ni mi bilo všeč, da je ta lutka tako kot knjiga. Spremenila bi jo v puncko. 

Silvana: Bilo mi je všeč v Lutkini sobi. Dodala bi živali, ki jih lahko sestaviš, ko bi izračunal. Ce to lahko lepo prosim naredite!!! Lepo prosim! 

Jaka: Lutkina soba mi je zelo všeč. Pri punčki si dal številko katera je manjkala v polju. Pri "Avtocku" si mogel izračunati račun, nato pobereš toliko kroglic kot si izračunal in klikneš STOP. Pri barvanju bi dal več pobarvank. 

Nal: Lutkina soba mi je všeč. Par igric pa mi ni. Mislim, da je všeč tudi drugim sošolcem. Všeč so mi igrice "Avtocek" in sestavljanje planetov. 

Kristina: Zelo mi je všeč vesoljček, ker se pri vsakem računu pokaže nova slika. Všeč so mi tudi planet na sestavljanki. Moti me, ker so računi prelahki in imena planetov v angleščini. Ni mi bilo všeč,ker so v kotih trije kvadratki in ne veš kaj moraš z njimi početi. 

Marina: Všeč mi je bilo, ker je v sobi veliko iger. Najbolj sta mi bila všeč "Boben" in "Vesolje". Spremenila bi glasbeno igro.