Frazzle-opis

 

Podani imamo dve mreži. V desni mreži imamo podan obarvan lik, ki ga moramo v levi mreži sestaviti. Najprej si nastavimo zahtevnost igre (zahtevnost narašča od 1 do 10) oziroma s tem nastavimo iz koliko barv bo sestavljen lik in v kolikih poskusih ga moramo sestaviti. To naredimo s klikom na to ikono. Najlažje je sestaviti lik pod številko 1.

 

Lestvica po kateri se barvajo kvadratki je prikazana na sredini med obema mrežama.

 

Če kliknemo na eno barvo se tisti kvadratek pobarva z barvo, ki je za dve barvi više v lestvici od te na katero smo kliknali, sosednje kvadatki pa se obarvajo s tisto barvo na katero smo kliknili.

 

Recimo, da nam v prvem poiskusu ni uspelo sestaviti lika, potem lahko s klikom na Restart ta lik poskušamo sestavimo znova. Če pa nam nikakor neuspe sestaviti lika in bi želeli sestavljati povsem nov lik, kliknemo pod ikono New. Na vrhu obeh mrež sta dve vrstici kvadratkov, ki so obarvani črno. Pobarvamo jih lahko s klikom pod Options\Empty in izberemo željeno barvo. Prav tako lahko pod Options spremenimo barve v lestvici in pobarvamo ozadje.

 

                          

 

Če pa nam izbrane barve ne ustrezajo pa s klikom na Default dobimo mrežo obarvano tako je bila kot pred spreminjanjem barv.