O meni

 

Rodil sem se 2. 2. 1976 v Celju. Osnovno šolo sem obiskoval v svojem domačem kraju, Gorici pri Slivnici in se nato vpisal na srednjo tehnično šolo v Celju, kjer sem končal smer strojni tehnik. Študijsko pot sem nadaljeval na Pedagoški univerzi v Ljubljani, kjer sem leta 2002 diplomiral na smeri Fizika in tehnika. Trenutno opravljam izobraževanje iz Računalništva in informatike na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani.

V prostem času rad kolesarim, predvsem si rad določam daljše, večdnevne razdalje, ki mi omogočajo tesnejši stik z naravo, saj ponavadi prenočim na prostem.

Poleg tega planinarim, plavam, smučam in če mi okoliščine dopuščajo, se rad odpravim z avtomobilom na kakšno daljšo pot, kjer me predvsem zanimajo naravne znamenitosti, kultura in običaji tujih dežel.

Ob naštetem se ukvarjam z digitalno fotografijo, rad preberem dobro knjigo, igram šah in surfam po spletu.

 

Moje pedagoško delo

 

Zaposlen sem na Osnovni šoli Zadobrova, kjer poučujem predmeta Tehnična vzgoja in Tehnika in tehnologija. Poučujem tudi štiri izbirne vsebine. To so Obdelava gradiv - les, Urejanje besedil, Multimedija in Računalniška omrežja.

Sem tudi šolski računalničar ozirama skrbnik IKT.

Vodim tudi interesno dejavnost Šah, katere udeleženci dosegajo vidne rezultate na državnem in tudi mednarodnem področju.