Živjo!

Ena izmed tistih, ki se precej pojavlja na straneh absolventa sem jaz, Nataša Jerman, rojena 6. novembra 1978 v Trbovljah. Ker so vsi pričakovali fantka, želeli pa so punčko (doma je že čakal na novo članico familije mali Marjan), sem jih s svojim prihodom na svet kar krepko razveselila...

Ob vsej tej pozornosti sem lepo uživala in postala živahen ter vesel otrok. Počela sem veliko vragolij - od vrtanje lukenj v steno, čečkanj po knjigi, pa tja do tega, da sem, stara 5 let, sama šla po sladoled nekam daleč in se izgubila... Ampak smo se po dolgem času iskanja (začela je sodelovati že policija) le našli... In vse se je končalo res kot solzava limonada... Ampak sem res vesela, da je bilo tako! :-)

No, potem so me vpisali v vrtec Mojca od koder sem prestopila na OŠ Tončke Čeč v Trbovljah. Že v prvem razredu OŠ sem se čisto po naključju vpisala v Mažoretno skupino Trbovlje. Priznati moram, da sem tam zelo uživala, se veliko stvari naučila pa celo "pleh muska" se mi je priljubila.

MAZORETKE

V mažoretni skupini sem vztrajala vse do začetka srednje šole, to je do vstopa v Gimnazijo Trbovlje. Tam sem uživala srednješolsko življenje, in se udeleževala večine taborjev (biološki, športni, ...). Po uspešno opravljeni maturi pa sem s še 44 gimnazijci iz celotne Slovenije odšla raziskovat Dansko. S potovanja sem prinesla nešteto lepih spominov ter novih prijateljstev.

SREDNJESOLCI DANSKA

No, po popotovanju so kmalu sledili prvi dnevi na fakulteti. Že od malega sem si želela postati učiteljica matematike, ta želja je v meni ostala še do konca srednje šole, zato sem se temu primerno vpisala na Fakulteto za matematiko in fiziko v Ljubljani - smer pedagoška matematika.

Zdaj bom kmalu končala to fakulteto in moram reči, da mi niti najmanj ni žal, da sem se sem vpisala. Na fakulteti sem dobila ogromno ZELO dobrih prijateljev in upam, da bomo v takih stikih ostali še naprej... ;-)

NA VRH DOMOV

Datum nastanka: junij 2002
Zadnja sprememba: 24. 9. 2002
Avtorica: Nataša Jerman