PRAGA 1998

Glavni pokrovitelj / Principal sponsor:

Pokrovitelji / Sponsored by:

in/and

Na srednjeevropsko tekmovanje sta se z naše univerze uvrstili dve ekipi:

Prva ekipa je zasedla deveto mesto, druga pa deseto. Za šele drugo udeležbo vsekakor odličen rezultat. Podrobnejše rezultate si lahko ogledate tule.

Ekipi sta se formirali na osnovi predtekmovanj, ki so bila izvedena na Fakulteti za matematiko in fiziko. Rezultate in še kaj si lahko ogledate na takratni spletni strani.

Vodja domačega tekmovanja je mag. Matija Lokar. Pri pripravah pa so letos kot predavatelji sodelovali še (v abecednem vrstnem redu) prof. dr. Vladimir Batagelj, dr. Andrej Brodnik, Marko Grobelnik, doc. dr. Martin Juvan, prof. dr. Bojan Mohar, prof. dr. Tomaž Pisanski in mag. Matjaž Zaveršnik.

V Pragi smo poslikali nekaj slik. Oglejte si jih tule.

Vabimo vse, ki vas zanima programiranje, zanimiva predavanja, dobro vzdušje in še kaj, da se udeležite naslednjega cikla priprav za to tekmovanje. Priprave se bodo začele v januarju, informacije pa lahko dobite pri Matiji Lokarju.

Za konec naj se še enkrat zahvalim sponzorjem za finančno podporo, podjetju Hermes Softlab pa še za posojen avto. Hvala tudi vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi tega tekmovanja.

Pripombe: mitja@jabolko.si